Krew krew se Google

Pilih Entry anda

sekarang ada berapa orang sedang on9?

Anda tetamu ke

Wednesday, November 17, 2010

aktiviti raya haji

dapat job shoot korban, setuju, sampai destinasi, tak sanggup, nak pengsan, bagi member shoot, tak sanggup nak upload pun, petang ujan lebat, lepak dgn member, lepas tu jalan2 kat proton cityyy hehehe raya kan , jalan2 laaa

senyuman maness

Sunday, November 14, 2010

Saturday, November 13, 2010

adobe lightroom

semasa rombongan ke kelantan
 Untuk menggunakan lightroom, gambar kalau boleh kita shoot dalam mood RAW, kerana gambar yang di shoot RAW boleh di ubah suai, white balance, warna dan sebagainya.  Bila shoot Raw, anda hanya perlu risau mengenai komposisi subjek sahaja. apa sahaja mengenai warna boleh di ubah kemudian.
gambar ini di ambil di depan chalet di kelantan