Krew krew se Google

Pilih Entry anda

sekarang ada berapa orang sedang on9?

Anda tetamu ke

Friday, April 08, 2011

journey to redang part 1 : kerteh

7-4-2011
9.00 mlm


bertolak bersama rakawan kariban ke terrengganu untuk satu assignment di pulau redang. sepanjang perjalanan kami berhibur dengan bunyi kentut dan nyanyian lagu. we all gerak 2 bijik keta...

seperjalanan yang amat mengantukkan setelah 5 jam we all stop jap rehat kat mcd... makan lepak dan snap snap.. lepas tu sambung bergerak...

sampai di kerteh, suasana merah menyala... apa lagi, kami pun stop, snap 2 3 puluh keping gambo... hahaha, dah mcm model dah budak2 neh... aku mcm biasa, bile dah ada kamera dalam tangan, mcm mcm aku buat... snap sana snap sini.

kat bawah neh ada sikit gambar-gambaran, unedited,,, terus upload fresh dari kamera. aku uploadpun gune netbook member... takde lightroom nak edit.

DSC_8153

DSC_8192

DSC_8147

DSC_8210

DSC_8215

DSC_8247

DSC_8248

DSC_8250

DSC_8251

DSC_8253

DSC_8258


aku pun nak bergambar jugak...


DSC_8263

CSC_8291


3 comments:

  1. ceh,,,,,kemain lagi ko bercuti cutian ke sana sini yerk......

    ReplyDelete
  2. gambar yang tidak menggunakan ciri2 rule of third

    ReplyDelete

hipotesis