Krew krew se Google

Pilih Entry anda

sekarang ada berapa orang sedang on9?

Anda tetamu ke

Thursday, December 02, 2010

bersuka ria bersama PKK di Bukit merah lake town resort

sebenarnye sebelum sampai ke bukit merah ni, aku dari alor setar shoot rakan baik ku kawin (nanti gambar aku letak sket). jadi  bile dah sampai kat sini, agak berkeletihan la, jadi tak banyak gambar yg aku amek. yg mana ada je.













bukit merah ni kepunyaan MK land, tempat die ok. ada taman tema air, ada eco park dan ada pulau orang utan.
sehingga artikel ini di coret, pulau orang utan tu ada 26 ekor orang utan dari pada 3 ekor sejak pembukaannye dahulu.


4 comments:

  1. gambr burung dgn menatang pe cm anjing tu, lawa doh

    ReplyDelete
  2. 55-200 5.6 je. nasib menyebelahi

    ReplyDelete
  3. Binatang tu nama die BINTURONG

    ReplyDelete
  4. yg pling tua mike 26 thun..dia ad keypad besar kt pipi menandakan dia ketua kat pulau org utan tu....bby kat pulau org tu pakai pempes like bby human kan....ad icu lg huhu

    ReplyDelete

hipotesis